Kochanie, jak widzisz znowu...

Алла Польская
KOCHANIE, JAK WIDZISZ ZNOWU...
 
       
Kochanie, jak widzisz znowu
Czekam na Twoje przybycie.
Jak nikt potrzebuje ochrony...
Wielu pomoglam w tym zyciu,
Lecz sama jestem bezbronna.

Prawie dwa lata troskliwie
Z miloscia rozowa i szara
Zyje juz dawno Twym zyciem.
W marzeniach byc razem zyczliwie,
Z Toba, z wzajemnoscia stala.

08-02-2014

                ***
AP (wersja oryginalna)