***

Юлианна Пылаева
Безмежність...
Ось найсправжнє щастя!
Блукати темрявою в день ясний!
Літати в загадкових водах Океану,
подорожуючи пухнастими хмарками
Співати прозу й весело кружляти
в таночку з снігом , ароматними квітками
пожовклим листям й дощиком дрібним!