На Донбасi бiля дома...

Белякова Светлана Николаевна
На Донбасі біля дома
також цвіли чорнобривці
та матіола.
Тепер замість цвіту   
скрізь залишки гранат.
Чому боїмося назвати
криве дерево - кривим,
АТО - Війною,
бо вишибають клином - клин.
Наші думки про кінець війни
та надії довготирпимі
вже, як соски у корови
безнадійно отвисли.
Але відлуння цвіту збережу,
як зпомин про мирну, квітучу
чорнобривців пору.