Ви так прекраснi

Оксана Майданська
                Я Вас люблю Мадам Ви так прекрасні,
                Всю гордість Вашу розтоплю в душі,
                І припаду до Ваших ніг, з трояндами в руці,
                Блаженно й вірно буду, тільки Я один кохати.
                11.07.16.           О.М.