Коханiй

Геннадий Сивак
       Коханій.

Біле личко. Ніжні вії,
Медові вуста,
Ще не втрачені надії,
Ще живе мета!

Посміхається кохана,
Люблю очі ці...
Панорама вишивана,
Долі - зірниці...

І єднають нас події,
Дати, та стежки,
Та зірками сяють мрії,
Хоч навкруг думки...

Може карма посміхнеться
 Сонцем серед хмар?
Може дивно повернеться,
Зніме з душ тягар...

Автор Геннадій Сівак.
8 квітня 2005 року.