Почему грустит женщина?

Светлана Камышная
Чому сумує жінка?...
Чому вона не спить?
Чи на душі ій гірко,
Чи серденько болить?
Чому в очах тих смуток?
Чому в душі печаль?
Від злих людей і чуток?
Бува таке нажаль...
Чому у серці туга,
Сон тихий відніма,
О сестронько, подруго!
В тобі живе зима.
Стомилася напевно,
Буденна суєта.
Спи сестронько, вже темно,
Життя річ не проста.
Відкриє очі сонечко,
Торкнеться твоіх вік,
Почуеш голос донечки,
Знов новий день потік.
З надією і вірою,
Його ти зустрічай,
А з подругою у вечорі,
З мелісою пий чай!
Все буде, як захочеш ти
Лише ти не сумуй,
Коли життя заносить,
Швидесенько гальмуй!