Рисует дождь

Светлана Камышная
Малює дощ своі картини,
Напрчуд техніка проста,
Каплі кладе на павутини,
Як той малюнок, що з листа.
Мов в кришталі його работа,
В промінні сонця заблищить,
У нього творча та робота,
В капельній техніці творить.