Панночки

Светлана Камышная
Ці панночки жіночі і вродливі,
З дитинсва дуже ніжні і кмітливі,
Ій рочків три - вона уже як жінка,
Пазує і сміється дуже звінко,
Та полюбляє суконьки міняти,
І на підборах маминих гуляти,
Ще й нігтики налачити тихенько,
Намистечком прикраситись гарненько.
Такі вже ми жінки, така природа,
З дитинсва проривається порода,
Якщо то пані, легко розпізнати,
Аристократка буде, як і мати.