Краса серед краси

Светлана Камышная
Серед краси, краса дівоча!
Серед лугів і гір крутих,
Струмочок там собі хлюпоче,
І ранок в чистоті затих.
Там трави виросли, як коси,
Іх з ранку вітер запліта,
Проміння сонця сушить роси,
Дівочі пестячи літа.