Замр яна

Светлана Камышная
Замріяна, закохана в життя!
Я сповнена до краєчку любові,
Пройшла я скруту, горе, маяття,
Й залишилась собою я в основі.
Навчилась пробочать і дарувать,
І бути вдячною, на почутя багата,
І це Господь міг щедро дарувать.
Я в Украіні - це є рідна хата!
Пишаюся народом і людьми,
Я вірю, лише в краще Батьківщини,
Бо Украіна, це всі з вами ми,
Не вірити не маємо причини!
По вірі дарував мені Господь,
Я цей закон для себе вже відкрила,
Зневіру в собі треба побороть,
Тоді для злету виростуть і крила!