Як на свято на Купала...

Ева Шер
Як на свято, на Купала
Я бажання загадала,
Щоб тебе, мiй милий зранку
Цілий рік я цілувала.

Як на свято, на Купала
Я дитинку колихала,
З ночі піздньої до ранку
Колискову їй співала.

Вийшов місяць із туману,
Пив росу з трави допьяну,
Як малюк радів, побачив
В небі зоряний світанок.

Як на свято на Купала
Квітку папороть шукала,
І знайшла, та й загадала
Все, що я колись бажала.
 
 (Фото из интернета)