Оптимiстичне

Сергей Воронцов
Мовчить телефон, та і чат задрімав,
А значить у неї все добре,
Якщо інформації нуль, то нема
Потреби в тобі, значить вкотре
Ти зміг досягнути до тої мети,
Що знов не потрібен їй ти.