Мiй Ангел

Георгий Олегович Хват
Мій Ангел безсилий, безкрилий
З сльозами на синіх очах!
Чом пісні твої одзвеніли
На всміхнених зранку вустах?
Хтось зрадив тебе на дорозі?
Чи щось не збулося в житті?
Чом в синіх очах твоїх сльози
В години твої золоті?
Підходь же хутчіше до мене,
За  плечі тебе обійму,
Зласкаю, як дівчинку нене,
Печалі твої оджену.
А потім – злетімо у небо –
Я крила свої подарю.
Життя все чекав я на тебе –
Надіюсь, кохаю, люблю…

картинка из Сети