все буде чики-чики

Юрий Лазирко
все буде чики-чики
говорив Амор чоловіку
трохи ножниць
одеколону
і записуйся в ален-делони

все буде чики-чики
він забавляв жінок без віку
трішки фарби
фену
і чарів
ви як ноти
для гри Страдіварі

падав сонячний випік
сохла літність втягнувши шику
пий де-інде свій час Бальзаче
скинь
дамам давність
вилитість – мачо

все буде чики-чики
у Амора плани великі
стануть лики на себе схожі
і світлішими погляди
може

все буде чики-чики
навіть душі
які каліки
розкидаються чайовими
наче запахом проліску
зими

26 Червня, 2016