З-з-звеним язычком... учимся...

Азалия Жуланова Ханина
  На столе - пустая банка,
  А на дне - для мух приманка!
  В неё муха з-з-залетела
  И жу-ж-ж-жаньем одолела:

  Зы-зы-зы, и зы-зы-жи,
  Где тут выход? - подскаж-ж-жи!
  З-з-залетела я з-з-зачем?
  Думала з-з-зефирчик съем.

  04 07 2016г