Десь отам усе...

Вячеслав Романовський
      
Десь отам усе, десь отам,
Де степи і тамтешня річка,
Де любов моя золота
І в косі її синя стрічка.

Де стіжки стоять між отав
І довкола все любе, миле.
Час отой у літах розтав –
Бо не втримали, відпустили.

Як з тобою отам літав!
От вернусь – і відчую крила…
Та не радісна висота,
З іншим ти її підкорила.
4.07.2016.