моя люба донечка...

Виктория 72
 
 зазирнуло сонечко
 у моє віконечко...
 спить іще на ліжечку-
 моя люба донечка...
 мрії хай збуваються,
 все в житті ладнається,
 доля усміхається, 
 буде довгим шлях...
 і здоров*я міцного ...
 та любові щирої,
 я тобі бажаю - многії літа...
 моя люба донечка...