Песня Рембая. песенка для сына

Мичико Жапарбек
Рембайдын ыры!

Талада жургон кулундай,
Асманда учкан чымчыктай,
Кичинекей Рембай, биздин алтын балакай,
Ден соолугун чын болсун!

Балам уйкун бейпил болсун,
Кулку менен уй толсун,
Жакшылыктар келсин,
Жаманчылык кетсин,
Менин алтын Рембайым.

Атасынын баласы,
Апасынын жыргалы.
Кичинекей Рембай,биздин алтын балакай
Келечегин кен болсун!