старый пруд

Филмор Плэйс
***
летние сумерки
змея по воде покидает
шорохи в тростнике

summer twilight
snake leaves by water
rustling in the reeds


***
от родных корней
плывет по течению
кувшинка в лодке

from native roots
goes with the flow
lily in a boat


***
старый пруд
за проплывающей лодкой
смыкается ряска

ancient pond
behind floating boat
merge of duckweed