Шкаф

Нюша Анисимова
Анекдот: женщина с мужем выбирает платьевой шкаф, а продавец советует прийти с любовником и примерить на него.
 Украинською мовою
Шафа
******
Якщо купуетэ соби платяну шафу,
Бэз чоловика йдить обов'язково.
З полыцямы, з комодом и кронштэйном
И щоб просторою була нэ выпадково.

Прымиряйтэ спочатку на коханця,
Йому ж вид чоловика там ховатысь.
То може прыйдеться сыдиты там до ранку.
Ище була щоб звукоизоляция.
****
2.07.16
Хорей