час -укр-

Анна Козырь
Здається, все в житті можливо
І треба лиш, цим жити час
З одного боку, так потрібно
А з іншого, мов в інший раз

Любові сили десь шукати
Та пізнавати без образ
Але без іншого, окремо
Любов убьеться з часу в час

Це почуття: бажання, люті
Немов одне і те ж, в момент один
Коли кохання є, про все забути
Лиш пам'ятати, як ти полюбив

І проминуть літа, в житті як кілька кроків
Ти будеш пам'яти все, як перший раз
Одна лиш тільки біль, сковавши ноги
Нагадує тобі, що це лиш час