Моя Батьк вщина

Алевтина Поливанова
Доброї ночi, моя Батьківщина!
Спокою, сили для тебе молю,
Мира на небі, в наш дім і родину,
Щастя і радість у кожну сім'ю

Ти не одна, ми ціле, єдине
Вірою житимо ми до кінця
Ти не покірна, сильна дитина,
Що об'єднала наші серця!