Намалюю

Ласточка Твоя
Намалюю блакитне небо,
тишу і спокій на рідній землі.
Де сміються радісно діти,
всі щасливі великі й малі.

Намалюю веселку та квіти
і для друзів обійми палкі.
Колискову де мати співає,
Щастям світяться очі її.