Никто не умерит ту боль... Ирина Боговина

Кариатиды Сны
ИРИНА  БОГОВИНА
Нiхто не вгамуе той бiль...»
(http://www.stihi.ru/2016/04/02/11630)
---------------------------------------

***
Ніхто не вгамує той біль,
Звідтіль не напише листа,
А вчора- розсипала сіль,
То, мабуть, чомусь не спроста.

Не можу ту ніч я забуть,
Одну найстрашнішу з усіх,
Вони ж по-обіду спирт п"ють
За свій заподіяний гріх.

Вже серце собі, як не край,
Нічим не зарадиш біді,
Хоч руки собі заламай,
У них всі кінці у воді.

Та вища є сила від них,
Їх час, ніби дощ той стіка,
Он бач,їхній регіт затих,
То Господа владна рука.

І що ж то за сила така,
Мене підіймає у путь,
І я, як пір"їна, легка,
Лечу біля тебе побуть.

Сльоза моя в землю стіка,
Впізнай же мене, все болить,
Мовчиш,..а хмаринка легка,
Чомусь, зупинилась на мить...

**********************************


         ***
Никто не умерит ту боль,
ОТТУДА не будет письма.
Вчера я  рассыпала соль
И , может, совсем неспроста.

Ту ночь мне забыть не дают,
Ту ночь, что ужаснее всех...
Они ж... неразведенный пьют
И им  заливают свой грех.

А  сердце почти не стучит -
И кто мне поможет в беде?
Кого и не знаю... просить?
У них... и концы все в воде .

И высшая сила за них,
Их время  как дождь на века…
Вон хохот... хотя бы затих!
Где ж, Господи, правды рука?

Но что же меня в облака,
Скажи, поднимает  - парить?
Как пёрышко птичье легка,
Лечу, чтоб с ТОБОЮ побыть!

Слеза моя в землю падёт…
- Узнай же меня! - боли вскрик…
Молчишь... Только тучки полёт -
Зачем-то прервался на миг...