О, пресвятая Божа Мати

Мария Круль
О, пресвятая Божа Мати,
Ти бачиш все!Ти мусиш знати!,
Той біль,що срденько гнітить,
Що душу мучить,рве,саднить.

Чого просити?Як благати?
Навчи мене,о Божа Мати,
Ти муку й горе все терпіла,
А я, слабка мені не сила.

Стою у ніг Твоїх й чекаю,
Небесна Mати всеблагая,
Бо,Ти, у  відчаї надія,
Пречиста Матінко Марія.

О,Діво чиста,безневинна,
Моли за мене свого Сина,
Щоб всі незгоди пережити,
Простити всім,усе простити. 06/14/2016