Боляче коле терня

Мария Круль
Боляче коле терня у скроні
З ран витікають краплі червоні,
Очі залиті потом і кров"ю,
Дивиться Господь в душу з любов"ю.

Змучений погляд рани болючі,
Зір застеляють сльози пекучі,
Злоба бичами впилася в Тіло,
Ненависть оцтом й жовчю поїла.

Хрест усе тяжчий,давить гріхами,
Плаче Ісусове Серце над нами,
Землю громами небо стрясає,
Людство не чує-Бога вбиває.

Не спам"ятались,чуда хотіли,
Від Його крові ошаленіли,
На Хрест підняли,списом пробили,
Створіння свого Творця убили. 4/27/2016