Venezuela. Венесуэла

Всеволод Садохин
Sending blessings to Venezuela

Not all of the people could live or die in the name of Victory.
Not all could suffer fire or fly to heavens in the name of Truth.
Some would allow minds and emotions to live in a total misery
Forgiving their life’ time becoming too slow and awfully loose.

Some people would say: here it is the total scream – pick of violence.
Lot of people would damn all around and become scared to death.
Venezuela suffers a lot from this period of obscurity and timelessness
But here is a chance this is the only way for humankind to progress.

Look! How behind all of this new World structure would soon appear.
So malandro* with gun stopping the car rising in fact social fairness bars
And helping to get free from the fair all those who recently were scared
Getting their eyes not at Financial Times but to stare more for the stars.

Out all of supreme chaos and order Liquid Universe will chose the best.
And it is not about wealth of the pocket it is about the richness of heart
And this is going to be Fame, Love and Glory and not all of the protest.
So new paradigm now is more powerful than rocket and it is ready to start…

Dear Venezuela, peace and harmony to you.. Even more than you hope in heart.


Призывая благословения Венесуэле

Не каждый человек способен жить или умереть во имя Победы.
Не все способны перетерпеть жар или взлететь в небеса Истины ради.
Кто-то предпочтёт жить в состоянии обиды, раздора и мелкой беды,
Прощая себе время, проходящее напрасно, и годы, теряющиеся позади.

Кто-то из людей скажет: это скрежет зубов и волны насилия.
Кто-то напугано подвывает от страха и собственного бессилия.
Венесуэла страдает сейчас от темноты и провалов безвременья, 
Но только так человечество может выйти на путь обретения.

Смотри: за этой сценою позади рождается структура Мира и справедливости.
Маландро*, оружием стопоря машины, для справедливости готовит причины,
И помогает тем, кого пожирает страх, не превратиться в прижизненный прах,
Заставляя больше на звёзды смотреть, чем над финансовой отчетностью бдеть.

Из потоков этого хаоса и порядка текучая Вселенная выбирает образ достатка.
И это будет не про тугость кармана, а про полноту Души, что не знает обмана.
Это будет о Славе Вселенской, Любви, Красоте, а не о чьей-то обиде или протесте.
Так новая Парадигма сейчас необычайно сильна. И как ракета стартовать готова она.

Что ж благословений тебе, Венесуэла… Даже больших чем о которых ты мечтаешь сама…

Now it is hard. But giving the birth to new is strain. Need to overcome hard time to get bright, harmonious and inspiring future.
B.C.

Да, сейчас непросто. Очень непросто. Но чудо рождения стоит мук роженицы... Только так придёт сюда красивое, счастливое и вдохновенное будущее.
В.С.
*Street gangster = уличный гангстер