Swan lady

Найт Ингейл
1.
be my swan my fairy
bright moon over me
lighter than a feather
always be with me

in the fields you singing sweet
or you sit to span
i cant take my eyes of u
shift my glance away

silk and red, silk and red
ribbon winds around your hair


2.
if the sun is down in clouds
or it pours with rain
my soul is never cold inside
cuz u're with me anigh

On my shirt there 's a flower
pattern oriflamme
tenderly embroidered
by your preciouse hands

as a wreath as a wreath
flowers twine in circle dance

3.
to my dearest homeland
fly with me arow
modest bird and noble
sing ur joyful song

There'll be many trials and works
though there'll be some rest
salt and bread and all we have
together we share

salt and bread salt and bread
share with me untill the end

life alone life alone
heart to heart we'll walk along

4.
be my swan my fairy - be my white swan maiden
bright moon over me
lighter than a feather
always be with me

linen hoar linen hoar
tress will fall upon your brow
___________________________________

1.
белою лебедушкой
ясною луной
легче легка перышка
будь всегда со мной

выйдешь петь ли во поле
сядешь ль пряжу прясть
наглядеться можно ль мне
разве на тебя

красный шелк, красный шелк
ленты вьются вокруг кос

2.
сядет солнце в облако
дождь ли проливной
а душе не холодно
радостно с тобой

на моей рубахе ярк
вышитый узор
милыми руками да
полевых цветов

как венок, как венок
цветов в поле хоровод

3.
в рОдную сторонушку
полети за мной
скромною соловушкой
песни звонко пой

трудов будет много нам
будет и покой
хлеб и соль до крошечки
раздели со мной

хлеб и соль, хлеб и соль
в жизни раздели со мной


4.
белою лебедушкой
ясною луной
легче легка перышка
будь всегда со мной

словно лен, словно лен
локон ляжет на висок

жизнь вдвоем, жизни вдвоем
сердце в сердце мы пройдем