Яка краса!!!

Оксана Майданська
         Чудесна тут божественно - міцна природня сила,
         Могутні гори ліси,поля і небо сіро - голубе.
         Для того ми родилися, щоби цей світ побачити,
         Все це - закони притягання, історія життя.
         

         Яка краса довкола - світ любий і прекрасний,
         Тут чути спів вітрів,та дзвінкий спів пташок.
         Тут сонце й місяь на вершину гори сяде,
         І кожні зорі золотисті торкнуться всіх смерек.
   
         БОГ нам призначив жити, добро творити,
         Не зловживати, не воювати, не ганьбити,
         Порозумітись людям треба та не нагліти,
         І з'явиться любов і мир,і буде все <<ОКЕЙ>>.

                25.06.16.             17:50