Татьяна Кисс. Посланье Вселенной. На эсперанто

Вячеслав Бусарев
   Mesagxo de la Universo.
   Tatjana Kiss.

En la granda urbo
De negxeroj, birdoj kaj ridetoj-
Vi, inter la rapidantaj pasantoj,
Legas laux vizagxoj kaj gestoj-
Mesagxon
De la UNIVERSO.
      Tradukis V.Busarev. 2016.


  Посланье Вселенной.
  Татьяна Кисс.

В большом городе
Снежинок, птиц и улыбок-
Ты, средь спешащих прохожих,
Читаешь по лицам и жестам-
Посланье
ВСЕЛЕННОЙ.