Ахварай заз яр акуна

Назиль Махмуд 76
Ахварай заз яр акуна,
Чиник хъвер кваз, рагъ акьуна.
Ацукьна зун багъда къацу,
Кьилел ала шал зи лацу.

Яйлухъда зи къашар ава,
Зун гила низ ухшар ава.
Вал вил алаз гьик1 на туна
Рекьида зун рик1ни кьуна.

Къацу багъда рушар ава,
Лап къушариз ухшар ава.
Кьуд пад чуьллер цуькведа,
Мус яр къвалаг хкведа.