Я хацела кахаць...

Ирина Беларусова
Я ХАЦЕЛА КАХАЦЬ...

Я хацела кахаць,
Я хацела адзiнаю быць,
Цалаваць твае вусны,
У шчасцi таемнам кружыць.

Я хацела кахаць,
Я хацела каханаю быць,
Прачынацца з табою
I каву гарачую пiць...

Я хацела кахаць
I дыхаць паветрам адным,
Толькі вырашыў лёс -
Быць з нялюбым другiм...

--------------------------
Я хацела кахаць,
Я хацела каханаю быць...

19.06.2016 г.