Надя Испытание. Мыслети

Юрий Шумей
Как прекрасна была Она,
Вынесшая политических интриг злобную вонь.
Однако, то была мёртвая только вода,
Но выдержит ли живой она Огонь.
*
Та, що винесла політичних інтриг злісний сморід,
Яка прекрасна була Вона.
Однак, то була тільки мертва вода,
Але чи витримає живий Вогонь вона.

Не путями неисповедимыми солнце светит,
Но людскими чаяниями питает себя.
И если ты ищешь что-то на свете,
То это что-то обязательно ищет тебя.
*
Чи не шляхами несповідимими сонце світить,
Але людськими сподіваннями живить себе.
І якщо ти шукаєш щось на світі,
Те це щось обов'язково шукає тебе.

А что посеешь, то и пожнёшь,
Но какова работа, таков и покой.
А что ищешь, то и найдёшь,
Но что найдёшь, то и возьмёшь с собой.
*
А що посієш, те й пожнеш,
Але яка робота, такий і спокій.
А що шукаєш, то і знайдеш,
Але що знайдеш, те і візьмеш з собою.

Если отдаш Надежду как заклинание,
Тем, в овечьих шкурах овцам.
То неминуемо пойдёшь на заклание,
Политическим этим волкам.
*
Якщо віддаси Надію як закликання,
Тим, у овечих шкурах вівцям.
То неминуче підеш на заклання,
Політичним цим вовкам.

А они уже разжигают марихуаны "сладкий" лист,
И хотят одного, совести эти невежды.
Не разорвавши, хоть испоганить твой чистый лист,
Затереть сокровенную нашу у Нади Надежду.
*
А вони вже розпалюють марихуани "солодкий" лист,
І хочуть одного, совісті, ці невігласи.
Чи не розірвавши, хоч споганити твій чистий аркуш,
Затерти таємну нашу у Наді Надію.

Я помогу отчаянно нести чаянные эти вести,
Поведать народам личину всех этих тайн.
Служить тебе - нет больше чести,
Для тебя моё сердце всегда online.
*
Я допоможу відчайдушно нести чаянні ці вісті,
Розповісти народам личину всіх цих таємниць.
Служити тобі - нема більше честі,
Для тебе моє серце завжди online.
****************************************
И пепел мягко, без крика,
Упадёт тебе на ладонь.
Ты прочитаешь по скрипту -
"Иди за мной". (подпись) - Огонь.
*
І попіл м'яко, без крику,
Впаде тобі на долоню.
Ти прочитаєш по скрипту -
"Йди за мною". (Підпис) - Вогонь.