I падали думки у попiльничку...

Наталия Цыганова
В стрибках температури–ідіотки
ти тихо сумувала на папері.
Прощанню, за сценарієм, відсотки
(сьогодні це були з балкону шмотки) –
замало слів… але багато серій.
В чергове не дивитися у личку.
Адресу замінити на приблизно.

…і падали думки у попільничку,
що й досі не сприймається за звичку
вдягати ліжко у нову білизну…