Пророчать...

Инесса Завялова
Квіточки ніжні, квіточки гарні
Розквітли,
Розкрились бутончики світлі.
Так пряно... так мило...
Лепесточки тендітні.
Трояндочки на дачі, під віконцем,
Та й вранці... розпахнулись...
Шепочуть, шепочуть....
Трояндочки щастя
Пророчать... пророчать...