Молюся за мою краину

Людмила Татур
      БОЖЕ, СПАСИ УКРАЇНУ


                Дякую, Боже, що живу в Україні,
                Пишаюся тим, що моя це країна.

Господи, благослови Україну!
Благослови всі наші родини!
Не дай, Боже, совість продавати.
Навчи дешевкою не стати.
Всі грішні помисли наші, прости.
Від всяких ворогів нас захисти.
І поневолити не дай країну,
Не дай спаплюжити ЇМ Україну!
І не зганьбити і не принизити!
У цьому безладі достойно вижити.
Боже, дай мудрості цим депутатам,
Щоби країну в банкрутство не вгнати!
Дай, Боже, жити нам вільним життям!
Дітям щасливого дай майбуття!
Кращої долі дай цьому народу,
Єдності, миру, спокою, свободи!

Господи! Збережи Україну,
Вільну, могутню, красиву, єдину!

БОЖЕ, СПАСИ МОЮ УКРАЇНУ !

                А М І Н Ь !