Що ти зробив

Татьяна Ильина-Шумкина
Ти розділив мій біль, як обіцяв,
Але ціною зламаних дверцят
До серця неприступного мого.
Ти, мабуть, зрозумів мене неточно,
Коли спокійно, навіть так охоче
Розбив мій біль зухвало на шматочки,
І не впізнала я твого лиця...
Те, що зробив ти, – навіть не підступно,
А якось ревно... Все одно даремно,
Бо гострі крихти зламаного болю
Впились в твоє кохання мимоволі
І залишились в ньому до кінця.