На псалом 36 Давид1в

Ольга Назарова 4
 Господь, моя Ти розкіш і надія!
 Бажання серця виповниш мої.
 В Тобі здійсняться чисті мої мрії.
 У всьому допоможеш Ти мені.

 Свою дорогу я здаю на Тебе,
 На Тебе всі надії я кладу.
 Задовольниш усі мої потреби
 І надолужиш всю мою нужду.

 Надіюся на Божу справедливість
 І лиш чинити правду хочу я.
 Проявиш Ти Свою до мене милість,
 Мій Батьку рідний, - я Твоє дитя.

 Чекаю, Господи, Тебе я мовчки.
 Не марною надія є моя.
 Мене Ти любиш, бо Твоя я дОчка.
 Не заздрю беззаконним людям я.

 Тобі я покоряюсь, Вірний Боже-
 Не зрадиш, не покинеш Ти мене.
 ЛишЕ з Тобою все здолати можу,
 Все зло від мене геть Ти відженеш.

 Усі, хто сітку розставля на мене,
 Самі у неї раптом попадуть.
 Гріховні їхні помисли, ідеї
 Мене всі стороною обминуть.

 Хоч в сітку попаде мій ненависник,
 Та милости для нього я прошУ:
 І серце й душу, все життя очистить
 Святий і Вічний Бог нехай йому.

 Моя Надіє, вічна моя Правдо,
 Моя Дорога і моє Життя,
 Крокую слідом за Тобою радо!
 З Тобою, Господи, щаслива я!