Какая боль - 2-0

Нюша Анисимова
Анекдот от ******* ********* по футболу

Ой, Божэ. що  тэпэр робыть,
Нам нимцям довэлось програты?
Як нам тэпэр додому ихать?
Як повэртатыся до хаты? 
    Наш капитан, наш рульовый
    Так побожывся своий жинци:
    "Як трэба, видиграем мы,
    Ущент розибъем отых нимцив". 
Нэ выйшло. Що тэпэр робыть?
Нэ будэ золотых мэдалэй.
Ну що тут в груды колотыть,
Якщо два нуль мы им програлы.
    Ой, як до Кыева тэпэр
    На прэзыдэнта ясни очи.
    Хочбы в Донбас нас не запэр
    За програш. Божэ, я нэ хочу.
Залышусь краще я отут.
Буду Хринцюзив трэнуваты.
Трымае хай команда кнут.
Посиджу, трэба зачекаты.
****
12.06.16

Все 8'9'8'9