Якби змогла

Виктория Гребенюк Роженкова
Якби змогла здолати перепони,
Всі біди, що були і ще прийдуть...
Щоб душу не терзали забобони,
Зарити у багнюку усю лють...

Якби змогла здолати біль і страх,
Що крає серце і чіпає скроні...
Якби змогла летіти наче птах,-
Щоб були крила а не дві долоні...

Якби змогла здолати крик душі,
Що розриває навпіл мої груди...
Зостатись в тиші і писать вірші,-
І вірити, що є хороші люди...
13 06 2016 р
Вікторія Р