Германия причесала Украину. укр. язык

Пётр Лавренчук
Німеччина "причесала" Україну.укр.мова.

          Ми програли чемпіонам світу,три четвертих зустрічі,
          але, як ми грали в другій половині першого тайму
          з Німеччиною на Евро 2016!?Це запамятається надовго.

Ми не найкращі по футболу в світі,
Остання гра на "евро"це довела,
Німці наших порвали "на сміття"!
Що поробиш,так "карта лягла".

Мустафи,,Нойер и "Швайні",
Особистості в команді на полі,
У України,не було таких в "стайні"-
Тому і виявилися "королі голі".

І всеж  в четвертинці ми перемагали,
Тренер Лев,чуть сам на поле не побіг.
Хотіли талісман-Ангелу Меркель викликати,-
Ой, порадувалися українці за своїх!

Не було особистостей-виконавців в команді,
Я розумію за що за них платять мільйони,
Наша збірна одна з найдешевших в Европі,
По трансверам, ми не в першому дивізіоні.

Фоменко гарний тренер,він створив команду,
Він не в силах створити, нового Блохіна та Шевченка
Нікому на полі станцювати "футбольну ламбаду"
Хоча епізодами грали наші хлопці хорошенько.

Можливості ще є,пробитися в вісімку кращих,
Працювати та забивати треба багато,
Не зрадимо,будемо вболівати за наших-
А сьогодні, в сбірної Німеччини свято.