Краса - зброя магiчна

Виктория Гребенюк Роженкова
Не зважаю на погоду,
Чи то дощ, чи сніг...
Дала мені мати вроду,-
З голови до ніг...

Очі з чистої води,
Руки працьовиті...
Береже Бог від біди,
Кожний раз, щомиті...

Кажуть люди, що краса,
То зброя магічна...
Наче з квіточки роса,
Та на жаль - не вічна...
11 06 2016 р
Вікторія Р