Кохання мед

Виктория Гребенюк Роженкова
Сховалась зірочка остання,
Сіріє... Ранок у селі...
Прокинулось моє кохання,
Ступа тихенько по землі...

Копиця сіна, пахне м'ята,-
Торкнулось сонце моїх вій...
В душі у мене справжнє свято,
Ти поряд, любий, ніжний мій!

М'якеньке сіно з конюшини,
Від пристрасті горить намет...
Зриває вітер цвіт калини,-
А ми п'ємо кохання мед...
11 06 2016 р
Вікторія Р