Хороше менi

Виктория Гребенюк Роженкова
Очерет високий,-
Сонце вдалині...
Біля ставу спокій,
Хороше мені...

Блиск води чарує,
В небі журавлі...
Чапля ген мандрує,
З нею три малі...

Високо злетіли,-
Та шука поживу...
Недалеко сіли,
У зелену ниву...
11 06 2016 р
Вікторія Р