Я тебе чекаю

Виктория Гребенюк Роженкова
Я давно, тебе, не бачу в сні,
І душа у відчаї тяжкому...
В голові думки щораз сумні,-
Відчуваю в тілі легку втому...

Не приходиш, серцем не гориш,
Чи забув, що я тебе чекаю...
Я ж дійду в самісінький Париж,-
Бо тебе єдиного кохаю...

Хоч планету обійду я двічі,
І не дочекаюсь тебе в сні...
Подумки цілую твої вічі,-
Що давно не снилися мені...
11 06 2016 р
Вікторія Р