Еврофутбол 2016! На старт! укр. язык

Пётр Лавренчук
             Початку чемпіонату Европи по футболу 2016 присвячується...

ОЛІ!ОЛІ! ОЛІ! ОЛІ!ОЛІ!
Еврофутбол на французькій землі,
Україна також на цьому зібранні,
Еврофутболісти покажуть здібності свої.

ОЛІ!ОЛІ! ОЛІ!ОЛІ!
Українці не зайди на французькій землі,
Памятають ще європейські королі,
Як Анна Ярославна привезла письмена свої.

ОЛЕ! ОЛЕ! ОЛЕ! ОЛЕ!
Коноплянка заб"є,Зозуля заб"є,"Ярмола"заб"є.
Українські фани ховають таємне бажання своє,
Та скуштують:шампанське,Бордо,олів"є.

ОЛЕ! ОЛЕ!ОЛЕ! ОЛЕ!
Футбольний місяць до нас в гості зайде./наголос на останьому складі/
Одне з найкращих спортивних свят,
ЕВРО 2016,- просимо на старт!