Чолов! ча рима

Волкова Тася
Залиш у спокої мої слова, критика тут ні до чого.
Залишись там, по той бік, скрутившись калачиком біля нього.
Не потрібно розказувати чи ти п'єш чай, чи ти п'єш колу.
Розіб'єш серце, а потім змушуєш пити краплі валідолу.
 
Я збудую собі мури, у нас на кордоні.
Мене ти не бачиш, але ти,  як на долоні.
Живи без мене, бо то лише кроки долі.
Ти - дістала мене, я скажу доволі.
 
Забери до світанку свої речі і йди,
Я не слухаю твої крики, бо вони наче залпи війни.
Твій язик наче блискучий кинжал, який ріжить.
Ти - мій жаль, що живе і досі.
 
Не з'являйся тепер ні у снах, ні на мій поріг.
Дивно, я ж без тебе зміг. Ну а ти не змогла.
Ти не тямиш, твій сміх я давно і давно забув.
Ти - минуле, а я надто старий ангел.