Вiсть благая

Елена Борисенко 5
Мати Божа з дитям на руках,
Очі - біль, гіркота і розпука.
І кривава слоза по щоках,
Бо вмиратиме син її в муках.

Долю синову знає лиху,
Доведеться зів'янути цвіту,
Але він перепона гріху
І від бруду очищення світу.

З болю й крові злетить до небес
Дарувати нам вічне спасіння.
Вість благая - Син Божий воскрес!
Дзвони дзвонять про Воскресіння!