Соковита береза

Оксана Майданська
     Немов коріння розрослися на землі,
     Та ж то берези розцвітали на весні.
     Русалочка, що розпускала білі коси,
     Розплакалась,були солодкі її сльози.

              О.М.    1:10 08.06.16.