Ти единий

Виктория Гребенюк Роженкова
Доторкнись мене відлунням ночі,
Рученьки зігрій мої тонкі ...
Щоб палали очі вмить дівочі,
Поцілуй уста мої п'янкі ...

Теплим подихом торкнись моїх повік...
Це моє хвилююче бажання...
Ти єдиний в світі чоловік,-
Із яким, живе моє кохання...

Невід'ємний, суть мого життя,
Спраглої душі свята принада...
Любий, ти  моє серцебиття,-
Моя ніжність і  моя розрада...
08 06 2016 р
Вікторія Р